torsdag 5. juli 2007

Her er Trustenbergs O-kull!

I stedet for å sende bilder fra den ene til den andre, så tenkte jeg at blogg er tingen! Dette vil handle om rasen Hovawart og i hovedsak O-kullet til kennel Trustenberg. Her vil alle kullsøskene få legge inn bilder av seg selv og sine, jeg legger inn bilder jeg får fra de andre kullsøskene og ellers blir det litt om min hund, som selvfølgelig er en Trustenberg - Okaya Khiva av Trustenberg. Mona Heinrichs, som var oppdretter av våre hunder, har dessverre lagt oppdrettet på hyllen, men vi håper hun vil få tid til en hovawart etterhvert, og ikke bare hester.

Her ser dere mamma Rhapsody Våres- Sin av Trustenberg og alle valpene - 3 uker gamle. Rhaps lever dessverre ikke lenger, da hun ble skadet av en hest som hun ikke klarte å la være.

Kullet består av:

Omar av Trustenberg - O'dy
Othello av Trustenberg - Chilli
O'My Lord av Trustenberg - Odin
Obelix av Trustenberg - Obelix
Okaya Khiva av Trustenberg - Khiva
Oda av Trustenberg - Oda
O'Frida av Trustenberg

This is a picture of mom and all the puppies, 3 weeks old.


Her er et bilde av pappa; Waldenwarts Araq Roscoe. Det er sikkert bedre bilder av han enn det jeg har, så gjerne send meg et bedre.













Her er Khiva og pappa. De har møttes et par ganger, men Khiva har iallefall ingen formening om at han er pappa'n, så hun skulle sette han litt på plass.

Her er min lille hund. Khiva er her ca 5 uker, og hun er allerede nysgjerrig og veldig selvstendig (som jeg husker det). I forhold til de andre valpene, var hun litt mer overlegen når det gjelder mennesker, hun klarte seg i grunnen greit alene hun... Vi har jobbet litt med hennes tilgjengelighet, men nå er hun en veldig sosial og hyggelig hund til de aller aller fleste. Mange barn på en gang er imidlertid litt ekkelt, så da vil hun helst ikke hilse på, men en av gangen går helt greit. Det vil stå litt mer om de jeg vet mer om videre i bloggen.






I have to write a bit in english to, because Obelix lives in Finland. Maybe they will tell us about their lives? This is my dog, Khiva 5 weeks old.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig gøy! jeg overtok Odin (oh my Lord) for 2 måneder siden. Han bor i Narvik nå. Jeg har enda ikke sett stamtavlen hans, så dette var gøy å finne! -Kine

Unknown sa...

Hei!

så artig å høre fra deg!!! Send meg gjerne en mail Kine, så har jeg navnet og mailadressen din. Bare gøy hvis du har noen nye bilder og nye nytt å fortelle! Vet ikke hvor du fant oss, men regne med at du har vært inne på hjemmesiden vår siden du fant stamtavle etc. Denne bloggen blir vel liggende brakk, det blir mer på hjemmesiden og bloggen der.

Trine og Khiva